Vad tycker andra om mig?

Klicka här för att rekommendera mig


Submit your review
* Required Field

Johannes är världens bästa kille, jag träffade honom i Vegas första gången när jag såg honom på dansgolvet (han kan dansa ;) ). Romantisk

Jan 15, 2014 by Anonymous
Namn: Lissie 

Johannes är världens bästa kille, jag träffade honom i Vegas första gången när jag såg honom på dansgolvet (han kan dansa ;) ).

Romantisk, snygg och förstår hur tjejjer fungerar!

Du bör definitivt träffa honom minst en gång!! =)


Om inte 1a på google är anledning nog så kan man ju lägga till att han är jävligt driven och trevlig på listan över epitet.

Dec 18, 2013 by Anonymous
Namn: Erik 

Om inte 1a på google är anledning nog så kan man ju lägga till att han är jävligt driven och trevlig på listan över epitet.


Tveka inte. Kör bara. Johannes är bäst.

Oct 23, 2013 by Anonymous
Namn: Robin 

Tveka inte. Kör bara. Johannes är bäst.


Johannes är inte bara jävligt snygg. Han är jävlig smart också!

Mar 11, 2013 by Anonymous
Namn: Christian Olsson 

Johannes är inte bara jävligt snygg. Han är jävlig smart också!


Vilken gentleman! Man klickar inte med alla men jag önskar att jag gjort det med Johannes! Supertrevlig med fötterna på jorden, omtänksam och verk

Sep 08, 2012 by Anonymous
Namn: Frida L 

Vilken gentleman! Man klickar inte med alla men jag önskar att jag gjort det med Johannes! Supertrevlig med fötterna på jorden, omtänksam och verkligt trevlig kille.


Kör segway, ser coolt ut.

Sep 08, 2012 by Anonymous
Namn: Douglas 

Kör segway, ser coolt ut.


Ohlala hur skulle jag inte kunna tycka om Johannes?Johannes är världens bästa Johannes, bara en sån sak...Johannes är fin och handsome, inte

Aug 30, 2012 by Anonymous
Namn: Frida • 
Facebook: Http://www.facebook.com/frida.bjuhr.3 

Ohlala hur skulle jag inte kunna tycka om Johannes?
Johannes är världens bästa Johannes, bara en sån sak...
Johannes är fin och handsome, inte bara på utsidan men också på insidan. Han är den typen av vän som bara säger fina saker om dig bakom din rygg, han är den där personen som alltid tror på dig och vet att du kan speciellt i de stunder när du tvivlar på dig själv, och Johannes är en underbar vän som aldrig blir trött på att lyssna på dina många och långa utlägg om allt drama i ditt liv.

Johannes är den perfekta pojkvännen, på riktigt! Han är lojal, ärlig, rolig och smart på alla sätt och vis...om han har några svagheter? Jo, ja det har han vell men det har ju alla!?!? När Johannes har ett mål så fokuserar han på målet, väldigt mycket och kan verka okontaktbar...men det är vell kanske inte dåligt? Jag menar det betyder ju bara att han är väldigt fokuserad och gör det han gör med 100% närvaro.

Om du fortfarande tvivlar på om Johannes är bra datematerial, eller pojkvänsmaterial så kan du fråga mig för jag vet faktiskt allt. Du kan fråga om annat också såklart, till exempel om hur många planeter det finns i vårt universum för det vet jag också.

xoxo


Jag gör förvisso ofta mitt yttersta för att försöka håna Johannes på olika sätt. Det handlar dock främst om att jag är väldigt osäker i mi

Aug 30, 2012 by Anonymous
Namn: Victor S. 

Jag gör förvisso ofta mitt yttersta för att försöka håna Johannes på olika sätt. Det handlar dock främst om att jag är väldigt osäker i min egen manlighet samtidigt som Johannes är ett praktexemplar av en sann alfahanne.

Ärligt talat, om det fanns fler män som Johannes så skulle det inte ens finnas någon plats för sådana som mig i flocken. Därför är jag evigt tacksam för att det bara finns en - och uppmanar samtidigt alla tjejer att passa på innan han är tagen!


Vältalig, trevlig, snäll och huvudet på rätt plats! Bara titta på den här idén för att bekräfta det. Tjejer vad väntar ni på?

Aug 29, 2012 by Anonymous
Namn: Martin 

Vältalig, trevlig, snäll och huvudet på rätt plats! Bara titta på den här idén för att bekräfta det. Tjejer vad väntar ni på?


Se hitåt tjejer!! Nykter hunk med stort hjärta.. Slå till innan någon tar honom...

Aug 29, 2012 by Anonymous
Namn: Jerry 

Se hitåt tjejer!! Nykter hunk med stort hjärta.. Slå till innan någon tar honom...


Singel i Stockholm , USA 4.9 5.0 13 13 Johannes är världens bästa kille, jag träffade honom i Vegas första gången när jag såg honom på dansgolvet (han kan dansa ;) ). Romantisk, snygg och förstår hur tjej
Page:
12